Υπηρεσίες Μεταφοράς


Προσφέρουμε υπηρεσίες ταξιδίου και μεταφορών με τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης και ασφάλειας, συνδυάζοντας τις γνώσεις μας για τη Μήλο με την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα των ομαδικών, οδικών μεταφορών τουρισμού.
Απευθυνόμαστε σε τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις, συλλόγους, κολέγια, σχολεία, αθλητικά σωματεία ή άλλες ομάδες ανθρώπων που αναζητούν μια αξιόπιστη, ασφαλή και οικονομική λύση μετακίνησης στο νησί της Μήλου.

Εκδρομές

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Μήλου μαζί μας! Σχεδιάστε μια ξεχωριστή περιήγηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και απαιτήσεις σας προκειμένου να απολαύσετε τα αξιοθέατα και τις παραλίες του νησιού και αφήστε τις μετακινήσεις σε εμάς.

Αεροδρόμιο & Λιμάνι

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά σας από και προς τους σταθμούς επιβίβασης/αποβίβασης του αεροδρομίου και του λιμανιού της Μήλου καθώς και τις σχετικές μετακινήσεις από και προς το ξενοδοχείο σας ή οποιονδήποτε άλλον προορισμό.

Γάμοι & Εκδηλώσεις

Εμπιστευθείτε σε εμάς την μεταφορά των αγαπημένων σας καλεσμένων στο γάμο ή σε οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση διοργανώνετε στο νησί της Μήλου. Μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο, την εκκλησία ή την αίθουσα εκδηλώσεων.

Συνέδρια

Φροντίστε για την καθημερινή μεταφορά των πελατών-συνέδρων σας από και προς το Συνεδριακό Κέντρο "Γεώργιος Ηλιόπουλος" της Μήλου με τα λεωφορεία μας. Είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε πολλαπλά δρομολόγια με αξιοπιστία και ακρίβεια λεπτού!

Εξυπηρέτηση σκαφών

Εάν βρεθείτε στο λιμάνι του Αδάμαντα με σκάφος αναψυχής, κρουαζιερόπλοιο ή άλλο σχετικό μέσο επιλέξτε τα λεωφορεία μας για τις μετακινήσεις σας στο νησί της Μήλου. Δυνατότητα μίσθωσης λεωφορείου για μεμονωμένες μετακινήσεις ή για όσο χρόνο χρειάζεστε.